Bloembollen Groothandel Baltus Holland

 

Ben je opzoek naar een bloembollen groothandel met een ruim aanbod aan voorverpakte bloembollen, kruiden, zaden en displays voor een optimale winkelervaring? Zoek dan niet verder en maak kennis met Baltus Holland. Voorheen stonden we beter bekend als Baltus Bloembollen Bedrijf. De specialist in Nederland als ’t gaat om de beste kwaliteit bloembollen. 

 

Bloembollen groothandel uit Vaassen

Onze bloembollen groothandel bestaat al sinds 1984 en we zijn gevestigd in Vaassen. Naast een bloembollen groothandel zijn we ook sterk vertegenwoordigd in duurzame relatiegeschenken en ’t organiseren van bloembollen verkoopacties. 

 

Internationale bloembollen groothandel

Wil je gratis en vrijblijvend kennismaken met onze bloembollen groothandel en onze op maat gemaakte dienstverlening. We geven ook proactief advies over het optimaliseren van de verkoop op jullie winkelvloer. Zo bieden we met Baltus Experience 100% maatwerk en helpen we actief mee met het vormgeven en inrichten van de winkelvloer. Met jarenlange internationale ervaring weten wij als geen ander hoe de klant onze producten graag gepresenteerd krijgt. 

 

Digitale bloembollen groothandel

Vraag simpelweg een gratis adviesgesprek aan met één van onze ervaren adviseurs. Zij helpen je graag verder met het maken van de beste beslissing. Ook kun je alvast rondkijken in onze digitale bloembollen groothandel en kun je een gratis Mijn Baltus account aanmaken om alvast je favorieten bloembollen te bewaren.