Extra budget nodig voor jullie school of vereniging, maar weten jullie nog niet helemaal hoe jullie dit gaan waarmaken? Wellicht is geld inzamelen met een verkoopactie een geschikte oplossing. Deze vorm van fundraising is in Nederland erg populair en zo zijn er veel scholen en sportverenigingen die jaarlijks een verkoopactie organiseren voor extra budget.

 

Wil je ook een verkoopactie organiseren?

Het organiseren van een verkoopactie is eigenlijk heel eenvoudig. Maar het begint bij het stellen van een duidelijk doel. Wat willen jullie bereiken met deze verkoopactie? Door het stellen van een duidelijk doel komt er meer energie en beleving vrij onder de deelnemers. En het geeft duidelijk focus om te bepalen of de actie conform plan loopt en/of er extra actie ondernomen moet worden om jullie doelstelling alsnog te realiseren. Zodra het doel helder is kunnen we gaan kijken naar welke verkoopactie het meest geschikt is en bij het doel en jullie doelgroep past. 

Bij Baltus sta je er namelijk niet alleen voor. Onze ervaren adviseurs staan dagelijk klaar om te helpen en jullie te voorzien van tips, tricks en advies. Ook hebben we een blog met daarin artikelen die kunnen helpen met nog succesvoller maken van jullie verkoopactie.

 

Meer gemak met Mijn Baltus 

Bij Baltus houden we van gemak. Daarom hebben wij onlangs Mijn Baltus gelanceerd. Met deze persoonlijke tool kan je heel eenvoudig online je favoriete verkoopacties bewaren, delen, reserveren en direct bestellen. Ook kun je met Mijn Baltus eenvoudig de verkochte producten van de verkoopactie bestellen. Even inloggen, de juiste producten en aantallen selecteren en bestellen maar! Omdat je een persoonlijk account hebt hoef je dus niet elke keer meer je gegevens achter te laten. Dit doe je eenmalig om daarna met nog meer gemak aan de slag te kunnen met jullie verkoopactie. En het is nog gratis ook!

 

Groene vingers of een zoetekauw?

Omdat we bij Baltus groot fan zijn van puur natuur hebben wij hoofdzakelijk verkoopacties die prachtige natuurlijke producten in het assortiment hebben. Denk hierbij aan de meest prachtige bloembollen van uitsluitend de beste kwaliteit. Maak van geld inzamelen een feestje met deze opvallende verkoopactie 'Bloembollen Feest'. Met een ruim assortiment aan producten is er voor iedereen wat wils. Deze actie staat garant voor succes en kan meerdere malen per jaar worden georganiseerd. 

Gek op chocolade en zoetigheid? Met deze verkoopactie wordt geld inzamelen geheid een feest. Een prachtig assortiment met heerlijke ambachtelijke chocolade, echte truffels en prachtige producten om je vingers bij af te likken. Deze actie komt 't beste tot zijn recht tijdens de feestmaanden en 't voorjaar. 

 

Wil je ook een Verkoopactie starten?

Klant worden kost niets en is geheel vrijblijvend. Door je persoonlijke Mijn Baltus account te activeren heb je direct toegang tot onze online winkel met aanbod en profiteer je van meer voordelen.

Nu Mijn Baltus account activeren  >