Leuk! Baltus Holland is onlangs op televisie geweest in het programma 'Samen Sterk'. Trotse eigenaar Hans Baltus vertelt kort en bondig hoe Baltus Bollengeschenk te werk gaat en hoe slim er wordt ingespeeld op een snel veranderende markt. 

Hans in 't programma 'Samen Sterk'

Lights, camera and action! Baltus Bloembollengeschenk was te zien zijn in het televisieprogramma 'Samen Sterk'. In de aflevering vertelt Hans Baltus over onze bloembollen- en zaden geschenken en de mogelijkheden die wij hierin bieden en worden onze nieuwste producten getoond. Ook zal het effect van onze groene geschenken uitgelegd worden.

Baltus Relatiegeschenken


Over 'Samen Sterk'

Het Televisieprogramma Samen Sterk laat zien hoe we als land, zorgverlener en cliënt samen sterk kunnen staan. Zij gaan op zoek naar oplossingen en antwoorden voor dagelijkse problemen binnen de zorg, zoals gezinsbegeleiding, mantelzorg, probleemjongeren, zorg ondersteunende applicaties of een operatieve ingreep. Door samen naar oplossingen en antwoorden te zoeken, kunnen we er samen voor zorgen dat we de toekomst sterker tegemoet treden. In Samen Sterk komen oplossingen voor vaak actuele vragen en situaties aan bod.