Bloembollen in Grootverpakking

We staan al jaren bekend om onze hoogwaardige kwaliteit aan 100% natuurlijke bloembollen. En deze verhandelen we al 40 jaar op internationaal niveau. Zo hebben we vorig jaar als kers op de taart de Nederlandse Tulpenbollen Test van BNN VARA KASSA gewonnen. Bij Baltus Holland bieden we een breed assortiment aan bloembollen en zaden. Van losse bollen tot bloembollen in grootverpakking en slimme oplossingen waarmee we in een handomdraai emotie weten toe te voegen aan de klantreis in je winkel of tuincentra.

 

Voordeel van Bloembollen in grootverpakking

Het voordeel van bloembollen in grootverpakking is dat je direct een significant aantal voorvepakte bloembollen aanschaft waarmee je buiten ’t verschil gaat maken. Het ideale product voor hoveniers en tuinstylisten die opzoek zijn naar zakken met grote aantallen. Ook kom je onze bloembollen grootverpakkingen tegen bij gerenommeerde tuincentra.

Wil je liever nog sneller schakelen? Maak dan snel een gratis Mijn Baltus account aan en begin direct met shoppen in onze digitale groothandel. Hier vind je naast bloembollen in grootverpakking ook andere producten die wellicht interessant voor je kunnen zijn.

 

Baltus Experience

Ook bieden we een volledige winkelbeleving met Baltus Experience. Denk hierbij aan totale opstellingen inclusief eigen branding en communicatie en boordevol met bloembollen voor een optimaal verkoopresultaat.

 

Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar

Wil je graag meer weten of direct online een bestelling plaatsen? In onze digitale groothandel kun je een gratis account aanmaken en direct aan de slag. Wil je liever eerst in gesprek met een ervaren adviseur? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. We nemen binnen 24 uur contact met je op.