Bloembollen voor hoveniers en tuinstylisten

Bloembollen winnen ieder jaar weer meer terrein qua populariteit en we zien dat niet alleen winkels en tuincentra grote interesse tonen voor het inkopen van bloembollen in onze groothandel, maar ook neemt de vraag vanuit hoveniers en tuinstylisten steeds meer toe. Hoveniers zoeken veelal grotere aantallen en zitten niet op kleine zakjes met bloembollen te wachten. Wij snappen dat als geen ander en hebben daarom onze meest populaire bloembollen ook in Grootverpakking beschikbaar.

 

Snel en slim online bloembollen bestellen 

Onze digitale bloembollen groothandel is natuurlijk ook dag en nacht geopend voor zzp-ers, hoveniers en tuinstylisten die opzoek zijn naar simpelweg de beste kwaliteit bloembollen tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Om goed in te kunnen spelen op deze vraag hebben wij naast onze reguliere bloembollen verpakkingen ook bloembollen in grootverpakking. In deze verpakking zitten veel meer bloembollen verpakt zodat u met 1 zak al impact kunt maken. Dit scheelt in de moeite, maar ook in de portemonnee.

 

Populaire bloembollen in grootverpakking

Onze digitale groothandel zit nog niet helemaal vol qua assortiment, maar we zijn goed omweg. Inmiddels hebben we ruim 350 producten online beschikbaar waarvan het overgrote deel bloembollen zijn. Qua grootverpakking hebben we interessante opties beschikbaar. Wat dacht je van een geweldige collectie aan mixed tulpenbollen of een volle zak met 100 Alliums in de categorie Purple Sensation. Je kunt onze collectie met beschikbare bloembollen hier bekijken.

 

Wil je direct aan de slag?

Ben je nieuw bij Baltus Holland? Dan adviseren we je om eerst een online Mijn Baltus account aan te maken. Dit maakt het bestellen van bloembollen een stuk makkelijker. En het is nog gratis en vrijblijvend ook! Liever eerst in gesprek met een ervaren adviseur? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.