Groothandel voor de beste Tulpenbollen

 

Tulpen zijn één van de meest geliefde bloemen van ons land. En Nederland speelt een belangrijke rol bij de wereldwijde tulpen- en tulpenbollen handel. En dit doen we al honderden jaren met grote trots. Baltus Holland is de leverancier als het gaat om de beste kwaliteit in voorverpakte verse bloembollen en tulpenbollen van bijzondere kwaliteit. Zo hebben we vorig jaar nog de landelijk Tulpenbollen Test van BNN VARA KASSA gewonnen.

 

Tulpenbollen Groothandel

Onze tulpenbollen groothandel bestaat al ruim 40 jaar en we doen inmiddels zaken in heel Europa. Hierdoor hebben we de afgelopen jaren enorm veel kennis en ervaring opgebouwd. En is onze groothandel een vertrouwde keuze als je opzoek bent naar de beste kwaliteit tegen de beste voorwaarden. Onze ervaren adviseuses staan dagelijks voor je klaar met het beantwoorden van al je vragen en bij het ondersteunen tijdens het bestellen en bezorgen van je tulpenbollen, bloembollen of andere 100% natuurlijke producten.

 

Online Tulpenbollen bestellen 

Ook hebben we sinds kort een digitale tulpenbollen groothandel. De plek bij uitstek als je snel wilt schakelen en op korte termijn tulpenbollen nodig hebt. Je kunt je eenvoudig online registeren met Mijn Baltus en direct gaan shoppen. We bezorgen je bestelling doorgaans binnen een aantal werkdagen. Het is ook mogelijk om je tulpenbollen online te bestellen in onze digitale groothandel en ze op te halen in onze pick-up center. Dit kan - wanneer je tijdig besteld - dezelfde dag nog worden opgehaald.

 

Gratis advies over Tulpenbollen?

Wil je onze voorraad met tulpenbollen bekijken? Ga dan direct door naar onze digitale groothandel. Wil je liever eerst persoonlijk contact met een ervaren adviseur? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op.