Goed nieuws! De nieuwe catalogus van de Baltus Bloembollen groothandel is beschikbaar om te downloaden. Of vraag een gedrukt exemplaar aan via onze nieuwe website. We sturen graag een tastbare catalogus met een kleine verrassing naar uw thuis- of werkadres. 

In de nieuwe uitgave staan in feite alle producten die te koop zijn in onze groothandel. We hebben ook dit jaar weer een ruim assortiment met bloembollen. In groot- en kleinverpakking. Denk hierbij aan tulpenbollen, Allium bloembollen, Anemonen bloembollen, Dahlia bloembollen en nog veel meer wonderschoon om de natuur een klein handje te helpen. 

 

Baltus Experience

Naast bloembollen hebben we ook een uitgebreid assortiment aan displays en totaaloplossingen om uw bloembollen op een bijzondere wijze aan de klant te kunnen presenteren. Sterker nog. Wij garanderen een minimale omzetgroei van 30% wanneer u kiest voor Baltus Experience.

 

100% natuurlijke producten 

Naast de beste kwaliteit bloembollen van Nederland willen we ook de allerbeste worden in het aanbieden van andere 100% natuurlijke producten. Sinds kort verkopen we ook aardappelen en andere lekkere producten die geschikt zijn om in eigen tuin te verbouwen. Van kruiden tot zaden. Bij Baltus Bloembollen gaan we dus verder dan enkel leverancier zijn in de beste kwaliteit bloembollen. 

 

Download de nieuwe catalogus 

Wil je de catalogus meteen downloaden? Klik dan op deze link en de catalogus opent zich vanzelf op uw scherm. Vanuit daar kunt u hem eenvoudig opslaan en bewaren op de gewenste locatie van uw device. 

 

Stuur mij een exemplaar toe 

Wilt u liever een gedrukte variant ontvangen? Vraag deze dan aan via ons online contactformulier en wij zorgen dat u binnen 5 werkdagen de nieuwste bloembollen groothandel catalogus van Baltus Holland ontvangt.