Nieuw! Online Bloembollen Groothandel

Bij Baltus Holland zitten we niet graag stil. Daarom hebben wij het afgelopen jaar flink veel tijd en energie gestoken in het uitrollen van onze online bloembollen groothandel. Begin dit jaar hebben we onze gloednieuwe website gelanceerd en vanaf heden hebben we ook een online groothandel met +500 verschillende producten die je vanuit je luie stoel kunt bestellen.

 

Groothandel met een groots assortiment

De producten uit de online groothandel zijn niet anders dan onze reguliere producten die je bijvoorbeeld via de Baltus Bloembollen Catalogus kunt bestellen. Deze catalogus is tegenwoordig ook vrij eenvoudig te downloaden op onze website. Een dik boek vol inspiratie en informatie over bloembollen, grootverpakkingen, totaaloplossingen en alle nieuwe trends voor 2021.

 

Bijzondere bloembollen en meer

We durven met trots te zeggen dat we misschien wel het meest bijzondere bloembollen assortiment van Nederland hebben. Onze focus zit op vernieuwing en onze klanten constant blijven verrassen met nieuwe gave producten en oplossingen. En daar zijn we inmiddels best goed in geworden! We werken constant aan het verversen van onze voorraad. Zowel in de breedte als in de diepte. Ook zijn al onze producten uit eigen voorraad leverbaar.

 

Ook voor hoveniers en kleine ondernemers

In de online groothandel van Baltus hebben we veel soorten bloembollen beschikbaar. Van grootverpakkingen die ideaal zijn voor bijvoorbeeld hoveniers en grote tuinen met veel ruimte voor bloei. Maar we hebben ook kleinverpakkingen, losse bollen, alliums een prachtige pakketten waarmee je de flora en fauna in je omgeving kunt beïnvloeden. Dit zijn onze bekende Bees and Butterflies producten.

 

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan snel kijken in onze nieuwe online bloembollen groothandel en laat je verrassen door ons bijzondere aanbod aan de beste kwaliteit bloembollen van Nederland. Zo hebben we vorig jaar nog een prachtige prijs gewonnen voor onze Tulpenbollen. 

Spreek je liever direct met een ervaren adviseur? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je Verder te helpen.