Mini Cart

Proefpakket (gratis)

Proefpakket (gratis)

€ 0,00
Prijs op aanvraag

Maak geheel gratis en vrijblijvend kennis met Baltus Fundraising. Met dit Proefpakket maak je op een leuke en laagdrempelige manier kennis met onze producten en diensten. En je ontdekt waarom onze unieke verkoopacties altijd een feestje zijn en veel buit opleveren.

 

Dit zit er in 't Proefpakket

't Proefpakket is er om je te informeren en inspireren. Daarom ontvang je naast de informatiebrochure ook het Baltus Magazine, een welkomstvoucher en een kleinigheidje om alvast kennis te maken met onze natuurlijke en smaakvolle producten.

 

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Onze ervaren adviseurs staan klaar om je verder te helpen met het maken van de perfecte keuze. Of bekijk ons digitale informatiebrochure en download hem in een handomdraai.

 

Start eventuele verkoopactie
  
- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU FUND-PP-2021
Uitleg & Details


Maak geheel gratis en vrijblijvend kennis met Baltus Fundraising. Met dit Proefpakket maak je op een leuke en laagdrempelige manier kennis met onze producten en diensten. Zo ontdek je welke verkoopacties er beschikbaar zijn en kom je het fijne te weten over de spelregels, de opbrengst mogelijkheden en welke producten er zoal zijn.

 

Dit zit er in 't Proefpakket

't Proefpakket is er om je te informeren en inspireren. Daarom ontvang je naast de informatiebrochure ook het Baltus Magazine, een welkomstvoucher en een kleinigheidje om alvast kennis te maken met onze 100% natuurlijke producten.

Bloembollen Verkoopactie

De meest populaire verkoopactie is zonder enige twijfel 'Bloembollen Feest'. Per seizoen verschillen de producten, maar er is altijd weer volop keuze uit de beste en meest natuurlijke producten, accessoires en tuinproducten. 

Chocolade Verkoopactie

Een andere veel gekozen verkoopactie is 'Chocolade Feest'. Vooral tijdens de donkere maanden doet deze actie het erg goed bij onze klanten. Heerlijke Belgische chocolade en andere verwennerij om je vingers bij af te likken.
 

Liever geen post ontvangen?

Naast het proefpakket is er ook een digitale informatiebrochure dat je kunt downloaden. 


Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Onze ervaren adviseurs staan klaar om je verder te helpen met het maken van de perfecte keuze.