Mini Cart
Baltus Online

Bloembollenactie

Welkom bij de allernieuwste bloembollen verkoopactie van Baltus Fundraising. Helemaal veilig en verantwoord omdat de gehele actie online en via social media verloopt. Gezien het nieuwe nu een best slimme oplossing toch?

Unieke Acties
Bloembollen en Chocola
Ervaren adviseurs
Wij staan voor je klaar
Veilig en vertrouwd
Maak je geen zorgen
Verdien veel geld
Steun je club of school

Ook online geld inzamelen?

Maak kennis met onze allernieuwste verkoopactie

Welkom bij de 100% online verkoopactie van Baltus Fundraising. De perfectie oplossing wanneer jullie school of vereniging extra geld nodig heeft zonder dat jullie hiervoor langs de deuren hoeven te gaan. Gezien 't nieuwe nu wel zo handig! Deze verkoopactie is geheel online te organiseren, inclusief het verkopen van de actieproducten aan jouw klanten. Misschien doet jouw club, school of vereniging al wel mee, klik dan hieronder door naar de productpagina

Hoe werkt het?

Jouw vereniging of school doet op dit moment mee aan de online bloembollenactie. Door producten te kopen in deze online winkel kan jij een belangrijke bijdrage leveren. 30% van het bedrag storten wij rechtstreeks aan je club of vereniging terug. Goeie deal toch? Zo steun jij je club of school!

1. Kies een verkoopactie

Kies jullie favoriete verkoopactie en geef door met hoeveel deelnemers jullie willen starten.

2. Informatie en uitleg

Lees alles goed door en bepaal jullie verkoopdoelstelling en benodigde hulpmiddelen.

3. Verkoopactie aanvragen

Plaats de actie op je bestellijst en rond je aanvragen binnen 3 minuten online af.

4. Gratis registreren

Activeer Mijn Baltus zodat je direct aan de slag kunt met de voorbereidingen.

Start een Verkoopactie

Maak simpelweg een keuze uit de 4 onderstaande verkoopacties, selecteer het aantal deelnemers en plaats je bestelling. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met een ervaren verkoopactie adviseur.

Heb je hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit of zit je met een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team met ervaren adviseurs staan dagelijks voor je klaar om te helpen. Ook hebben we de meest gestelde vragen hier voor je op een rijtje gezet.