Mini Cart

Maak kennis met Baltus Holland

Welkom aan boord bij Baltus Holland. Ontdekkers met een missie. Wij zetten het
'vergeten goud’ terug op de kaart. Wereldwijd. Een inspirerende reis om onze passie
voor bloembollen en de natuur met iedereen te kunnen delen.

Ontdekkers

Altijd opzoek naar vernieuwing. Wij zijn hardwerkende pioniers die de toekomst van 't Vergeten Goud terug op de kaart zetten.

Altijd dichtbij

Met ruim 25 collega's, een experience center en 24/7 Online Shoppen en Service is er altijd iemand in de buurt om te helpen.

Oplossingsgericht

Geen vraag is ons te veel. We staan dag en nacht voor je klaar met de beste service en de mooiste producten, geschenken en verkoopacties.

Wij zijn ontdekkers met een missie. En zetten 't Vergeten Goud' terug op de kaart. Een inspirerende wereldreis om onze passie voor Bloembollen en puur natuur met jou en de wereld te kunnen delen. Bij Baltus Holland hebben we een zwak voor 't Vergeten Goud en de inspirerende reis die de tulpen bloembol heeft afgelegd.

Ondanks dat 't Vergeten Goud oorspronkelijk niet uit Nederland komt, hebben wij deze toch als niet-nationaal symbool omarmd. Wij kopen onze bloembollen met zorg in en garanderen daarom ook altijd de beste kwaliteit bloembollen van Nederland. Zo hebben wij in 2019 de test Beste Kwaliteit Bloembollen van het bekende tv-programma BNN VARA Kassa gewonnen.

We nodig en je graag uit om ons verder te ontdekken op deze gloednieuwe website. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze ervaren adviseurs.

Wij zijn Baltus Holland

De mensen achter de bloembollen
Hans Baltus

Directeur - eigenaar

John Smit

Commercieel Directeur

Ellen Hazelaar

Accountmanager

Bas Bruggeman

E-commerce & Marketing

Verse koffie en een rondleiding?

'Wil je meer informatie? Je bent van harte welkom op ons Experience Center in Vaassen.

Baltus Bloembollen Bedrijf

Baltus Bloembollen is opgericht in 1980 door Hans en Peter Baltus. Oorspronkelijk was Baltus Bloembollen gevestigd in Apeldoorn, maar door ruimtegebrek is het bedrijf in 1997 verhuisd naar Vaassen. Baltus Bloembollen is een bloembollen groothandel met een Cash&Carry afhaalcentrum van ruim 7.000 m2. Bij het afhaalcentrum komen vele groenhandelaren uit heel Europa bloembollen inkopen.


Bloembollen Groothandel

Vanuit Vaassen levert Baltus Bloembollen direct aan de detaillist en wederverkopers. Met korte levertijden, veel presentatie mogelijkheden en leveringen direct uit voorraad gedurende het hele jaar is Baltus al tientallen jaren een toegewijde en gerenommeerde bloembollen groothandel. Daarnaast kunnen detaillisten en wederverkopers dagelijks zelf de bloembollen uitzoeken in het enorme Cash&Carry afhaalcentrum.


Baltus Fundraising

In 1989 is de bloembollenactie ontstaan en vanaf 1993 bestaat de bloembollenactie in zijn huidige vorm. Sinds 1993 zijn er veel kleine wijzigingen doorgevoerd, maar de basis van het originele concept is nog steeds de basis van de huidige bloembollenactie. Momenteel organiseert Baltus Fundraising acties in 4 Europese landen. In 2013 is Baltus omgedoopt naar Baltus Fundraising. Naast de bloembollenactie organiseren we nu ook een Chocolade actie, Ansichtkaarten actie en Pepernotenactie. Deze acties werken hetzelfde als de bloembollenactie, alleen dan met een ander artikel.


Baltus Relatiegeschenken

Dagelijks staat een team van enthousiaste medewerkers voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van geschenken. Zo maken wij graag custom-made het perfecte geschenk voor uw klant klaar. Door een inventarisatie te maken van de wensen, maken wij enkele voorbeelden klaar. Zo kunt u goed voorbereid naar de klant en geeft u direct een goed beeld van de mogelijkheden.


Zo begon het allemaal

Baltus Bloembollen is opgericht in 1980 door Hans en Peter Baltus. Oorspronkelijk was Baltus Bloembollen gevestigd in Apeldoorn, maar door ruimtegebrek is het bedrijf in 1997 verhuisd naar Vaassen. Baltus Bloembollen is een bloembollen groothandel met een Cash&Carry afhaalcentrum van ruim 7.000 m2.


Een mooie toekomst

Op dit moment werken we hard aan onze vernieuwde koers en merktransitie naar Baltus Holland. Hiermee willen wij onze passie en liefde voor bloembollen nog duidelijker een stempel geven. En gaan we ons meer en meer richten op het aanbieden van een ultieme winkelervaring met Baltus Experience.

Bezoek ons Hoofdkantoor in Vaassen

Onze ervaren adviseurs staan graag voor je klaar

Hoofdkantoor informatie

NIEUWS & TRENDS

Een greep uit 't Baltus Experience Magazine

@ VOLG ONS NU OP INSTAGRAM